• 1b
  • 3a
  • 2a
  • 4
: Kinderrechten beginnen bij Kinderparticipatie  : Kinderparticipatie past in de transitie  : Kinderparticipatie werkt preventief  : Kinderparticipatie helpt tegen kindermishandeling

Diantha Rumahlewang

DianthaDiantha Rumahlewang wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling, opvoeding en begeleiding van ons grootste kapitaal in de globaliserende wereld van de 21e eeuw: onze kinderen.

Zij is ruim 25 jaar werkzaam geweest in het WO, HBO, MBO en het Volwassenenonderwijs en heeft samengewerkt met talloze studenten, docenten, wetenschappers, professionals en ondernemers. Voor haar heeft in al die jaren het belang van het kind altijd centraal gestaan. Zij wil nu op zoek gaan naar manieren om het Internationaal Verdrag van de Rechten van het Kind toegankelijk, aansprekend en inspirerend te maken.

De komende jaren wil zij met u de krachten bundelen om kinderen een basis te geven zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot vaardige, waardige en aardige burgers in onze open economie en samenleving.  

Recente steunbetuigingen

hannie roefs
pedagoog
Oscar van derWeg
Zorgverlener / eigenaar
Inge Smit
Manager Kwaliteit
Goed initiatief om meer aandacht te ktijgen voor kinderrechten!
D.C. Theuvenet
directeur
Ivonne Plekkenpol
Directeur
Bij Jong Florence vinden wij het belangrijk dat de jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen tijdens het bezoek aan het consultatiebureau direct of indirect aandacht besteden aan de rechten van het kind. Elk kind heeft er immers recht op om zonder zorgen op te groeien in een veilige omgeving!
Stephanie Verkerk
Pedagoog
Met veel enthousiasme het Kinderrechtenspel ontvangen en gespeeld. De kinderen vonden het af en toe lastig om antwoord te geven, maar gaven ook aan dat het fijn is om over de genoemde onderwerpen te praten. Het spel in kleine, veilige, groepjes spelen zorgt voor inzicht, kennis en tools waar kinderen zelf mee aan de slag kunnen en nog lang over napraten. Ook onze medewerkers op de BSO reageren ...
H.C.Moolenburgh
Huisarts