• 1b
  • 4
  • 3a
  • 2a
: Kinderrechten beginnen bij Kinderparticipatie  : Kinderparticipatie past in de transitie  : Kinderparticipatie werkt preventief  : Kinderparticipatie helpt tegen kindermishandeling

Week van Kinderen Veilig 2014

op .

De Week van Kinderen Veilig 2014 zal plaatsvinden van 17 tot en met 22 november. In deze week staat het onderwerp kindermishandeling centraal. De Taskforce kindermishandeling en seksueel misbruik initieert de week voor de tweede keer.

Tijdens de Week van Kinderen Veilig vinden in het hele land activiteiten plaats. Vorig jaar ging het om meer dan 60 activiteiten zoals workshops, lezingen en chats met bijvoorbeeld een officier van justitie.

Maatschappelijk appèl
De Week van Kinderen Veilig is een maatschappelijk appèl om samen elke vorm van kindermishandeling en seksueel misbruik te stoppen. Dit vraagt inzet van iedereen. Van zorg- en hulpverleners tot burgemeesters, politieagenten, leerkrachten en buren.

2013
De Week van Kinderen Veilig 2013 was een groot succes. Deelnemers waren enthousiast. En er was veel media-aandacht voor kindermishandeling en seksueel misbruik.

Meedoen
Wilt u een activiteit organiseren tijdens de Week van Kinderen Veilig 2014? Of hebt u interesse om dit te doen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk een impressie van de Week van Kinderen Veilig 2013