• 4
  • 3a
  • 1b
  • 2a
: Kinderrechten beginnen bij Kinderparticipatie  : Kinderparticipatie past in de transitie  : Kinderparticipatie werkt preventief  : Kinderparticipatie helpt tegen kindermishandeling

Samenwerking KinderrechtenNU en CMO Flevoland officieel!

op .

cmo flevo

Maandag 23 juni 2014 werd er, naast de opening van ons nieuwe pand, nog een heugelijk feit gevierd. CMO Flevoland en KinderrechtenNU hebben de samenwerking bezegeld door het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst, door Willemijn Dupuis-Tombrock van KinderrechtenNU en Peter de Vreede van CMO Flevoland.
In deze overeenkomst staat de intentie om kinderparticipatie, een onderdeel van het VN-verdrag inzake de rechten van het kind, met elkaar structureel in te bedden in Flevoland. KinderrechtenNU adviseert voornamelijk waar CMO Flevoland het proces coördineert en begeleidt.
Voor meer informatie, lees de blog van CMO Flevoland of bel 0320 244 259.

U kunt ook een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.