• 3a
  • 4
  • 2a
  • 1b
: Kinderrechten beginnen bij Kinderparticipatie  : Kinderparticipatie past in de transitie  : Kinderparticipatie werkt preventief  : Kinderparticipatie helpt tegen kindermishandeling

Conferentie KinderrechtenNU

op .

De PABO van de Haagse Hogeschool organiseert op Dinsdag 4 november 2014 samen met het Centrum voor Lectoraten en Onderzoek van De Haagse Hogeschool en de Stichting KinderrechtenNU een conferentie over kinderparticipatie en kinderrechten in school, in de zorg en thuis. De conferentie KinderrechtenNU is voor PABO- studenten en professionals die werkzaam zijn in het onderwijs, in de zorg voor kinderen en in de begeleiding van ouders en leerkrachten. Gepresenteerd wordt de huidige stand van denken van wetenschappers, beleidsmakers, leerkrachten en kinderen over het Verdrag inzake de Rechten van het Kind en de naleving ervan.
Sprekers zijn o.a. Rene Diekstra, Martine Delfos, Agnes Wolbert, Ingrid van Engelshoven, Leonard Geluk.
Verder zijn er twee rondes workshops, waarin diverse disciplines de ‘kinderparticipatie en kinderrechten thuis, op school en in de buurt’ laten zien.
De vraag ‘Wat hebben kinderen nodig om op te groeien?’ staat centraal.

Heeft u belangstelling om deel te nemen, mailt u dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download pdfprogramma 

 

Plaats: De Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag
Tijd: 9.30 – 17.30 uur

Informatie Willemijn Dupuis (St. KinderrechtenNU):
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
015 213 84 38

Michel Hogenes (PABO)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
070 445 86 38